• Netværk

    Netværksløsninger

    Vi installerer AMP-netværk for data og telekommunikation med 15 års udvidet reklamationsret. Vi har udført store dele af netværkskablingeniStock000005825614Mediumfor Bornholms Regionskommune og har stor erfaring i projektering og udførelse af netværksstrukturer. Installationen udføres både med fiber og kobber kabling. Reklamationsretten dækker kablingen og indebærer at hvis man inden for 15 år efter aflevering får problemer med netværket, udbedres det uden beregning.
En betingelse for at få denne "livstidsreklamation" er at der er afleveret en godkendt målerapport på alle stik. Vi har de nødvendige værktøjer og kompetencen til at udføre og servicere netværk.

    Alle montører der betjener vores værktøjer, er uddannet inden for netværk, og har bestået AMP netdesigner uddannelsen.

    Arbejdet for kommunen er vundet i en EU-licitation.

    Indenfor data området er vi også leveringsdygtige i informationssystemer, projektorer, smartboards, switche, routere og meget mere. Tele og Data er ikke længere to separate områder, men er sammensmeltede på mange punkter. IP telefonien gør telefonudstyret afhængigt af netværkskablingen og meget telefoniudstyr har samme funktioner indbygget som små computere.